Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار محیط زیست خبرگزاری فارس، از عصر روز گذشته شاخص کیفیت هوای تهران افزایش پیدا کرده و با تشکیل کمیته اضطرار هوای تهران شب گذشته مدارس تعطیل شدند.

هم اکنون این شاخص بر روی عدد 383 و در شرایط خطرناک قرار گرفته است، در این شرایط توصیه می شود افراد ازهرگونه  فعالیت‌ خارج از منزل خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما استانداری تهران حوالی ساعت 11 پیش از ظهر با توجه به درخواست وزارت بهداشت برای تعطیلی ادارات تهران اعلام کرد، ساعات کار ادارات استان تهران امروز به ساعت 12 ظهر کاهش یافته است.

 

عابد ملکی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران همچنین اعلام کرد: کلیه فعالیت‌های ورزشی در فضای باز لغو شود.

شهردرای تهران نیز بلافاصله بعد از اعلام این تصمی جدید اظهار داشت: با توجه به افزایش شدید آلودگی و اعلام کمیته اضطرار در تعطیلی ادارات تهران از ساعت 12، طرح ترافیک در مبادی ورودی و خروجی از همان ساعت متوقف شده و شهروندان بدون محدودیت می‌توانند از طرح خارج شوند.

یعنی با این تصمیم دیرهنگام، جمعیت زیادی از کارکنان دولتی برای خروج از محل کار وارد فضای آزاد می شوند که می تواند مخاطرات سلامتی بیشتری به دنبال داشته باشد.

طبق قانون باید 96 ساعت قبل از پیش آمد آلودگی هوا کمیته اضطرار تصمیم گیری کند

بهزد اشجعی کارشناس آلودگی هوا در گفت و گو با خبرنگار فارس با انتقاد از رویه تصمیم‌گیری در کمیته اضطرار آلودگی هوای استان تهران در مواجهه با طوفان های گردوغبار گفت: طبق قانون 96 ساعت قبل از پیش آمد آلودگی هوا و شرایط اضطرار باید تشخیص داده شود.

 

 چرا کمیته اضطرار تصمیم به تعطیلی شهر نگرفت

وی با اشاره به اینکه تا 7 ساعت قبل از ایجاد شرایط بحرانی،  هواشناسی می تواند به طور واضحی وضعیت را تحلیل کند، ابراز داشت: جای تعجب دارد که با وجود پیش بینی 3 روزه هواشناسی که وقوع وزش باد شدید و طوفان گرد و غبار را برای روز یکشنبه اعلام کرده بود، چرا کمیته اضطرار تصمیم به تعطیلی شهر نگرفته بود.

تشتت آرا در کمیته اضطرار تصمیم گیری را مشکل کرده است

این کارشناس آلودگی هوا با بیان اینکه نمی‌توان در این زمینه به سازمان هواشناسی خرده گرفت، گفت: ایراد را باید در نحوه تصمیم گیری کمیته اضطرار جستجو کرد که با توجه به تشتت آرا قادر به تصمیم گیری فوری نیست.

وی افزود: این کمیته با توجه به شرایط قابل پیش بینی می توانست همزمان با  اعلام تعطیلی مدارس، ادارات را هم تعطیل اعلام کند.

اشجعی اختیار تام دادن به استانداری برای تعیین شرایط را راه مناسبی برا ی پایان دادن به تکرار  در تصمیم‌گیری دیرهنگام کمیته اضطرار عنوان کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استانداری تهران کمیته اضطرار آلودگی هوا تعطیلی ادارات تهران کمیته اضطرار تصمیم آلودگی هوا تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۶۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۶۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه رباط‌کریم با شاخص ۱۴۴ و قرچک با شاخص ۱۰۷، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اسلام‌شهر با شاخص ۹۶، باغستان شهریار با شاخص ۶۸، پارک رازی با شاخص ۵۷، پاسداران با شاخص ۹۱، پاکدشت با شاخص ۹۴، پردیس با شاخص ۵۸، پونک با شاخص ۶۰، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۶۹، پیشوا با شاخص ۷۳، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۷، چشمه با شاخص ۵۳، دانشگاه تهران با شاخص ۶، دماوند با شاخص ۶۷، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۶۱، سلامت با شاخص ۹۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۷۷، در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

همچنین ایستگاه‌های شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۶۴، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۵، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۷۵، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۵۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۶، شهریار با شاخص ۵۷، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۶، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۶۵، ملارد با شاخص ۶۸، منطقه ۱۵ با شاخص ۷۴، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۷، ورامین با شاخص ۷۱ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۱ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به این ترتیب ایستگاه‌های آتی ساز با شاخص ۳۴، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۷، سرخه‌حصار با شاخص ۲۹، شهرداری منطقه دو با شاخص ۳۹، علم و صنعت با شاخص ۳۲، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۴۴، لواسانات با شاخص ۲۶، در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750692

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • ببینید | قابل توجه زاکانی و دوستان؛ وضعیت خطرناک پله برقی متروی میدان ولیعصر تهران!
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • امدادرسانی به خدمه سکوی متحرک در آب‌های عسلویه انجام شد
  • موزه‌ها امروز شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است